Dansk Egyptisk Selskabs efterårsmøde fredag d 25/10-2013, kl. 19.00.

Dansk Egyptisk Selskabs efterårsmøde fredag d 25/10-2013, kl. 19.00.
Gentofte Bibliotek, Ahlmanns Alle 6
2900 Hellerup

Mødets leder: Civ. Ing. & forfatter Cherif El Ayouty

Vekkomst: Aza Morsi

Egypten undergår en intens tid med historiske omvæltninger, den ene revolution afløser den anden. Var der nu tale om et kup eller et militær, der kom befolkningen til undsætning? To foredragsholdere vil give deres bud på begivenhederne. Det tredje foredrag omhandler noget så spændende som arkæologiske udgravninger. Selskabet ser frem til jeres deltagelse i efterårsmødet. Aftenen byder på velkomstdrinks og pindemadder.

I. Pernille Bramming, forfatter, journalist og redaktør.
Al Sissi regime ………..
Pernille Bramming er forfatter, journalist og redaktør og en af Danmarks mest vidende Mellemøsten-eksperter. Hun boede i Kairo fra 1991-1996, taler arabisk og har rejst i og skrevet om de arabiske lande.


II. Michael S. Lund, DR’s journalist. Mursis fald – DR’s journalist Michael S. Lund fortæller, hvordan han oplevede det, da egypterne atter væltede en præsident – og kommer med et bud på, hvilken retning Egypten bevæger sig i nu.

III. Ole Herslund, ph.D., ekstern lektor ved Institut for tværkulturelle og regionale studier, Københavns universitet. Kongefamilier i Ørkenkanten – De Dansk-Britisk-Ægyptiske udgravninger af Haremspaladset i Medinet el-Gurob, Faiyum

Entrè kr 100